Sunday, April 13, 2008

Els regals que han vingut, que venen i que vindran...

Fa poc va ser el meu aniversari. Aquell dia en que un, d'alguna manera, fa un nou pas a la seva vida. Segurament és una gran tonteria i on únicament es veu l'efecte és al DNI, o en aquell pastís que et fan i que porta inclós els números o les espelmes que et recorden que la vida avança i tu amb ella.
En el teu aniversari és habitual que et facin regals. Aquests però no tenen perquè ser coses materials. De fet tinc clar que les coses materials a vegades són les que menys apreciem. Les sorpreses, les trobades insospitades, les cartes arribades de bon matí...són aquells regals que fan que el teu aniversari sigui màgic.
Alguns regals han vingut, altres venen i d'altres vindran. Els que han vingut han estat genials, plens de sorpreses i coses mai pensades. Els que venen són sorprenents i fan que cada dia sigui diferent. I els que vindran...aquells són els que poden ser més macos. Aquells que un tan destija però que sap que no s'ha d'impacientar. Ha de saber esperar, ser pacient i deixar-se sorpendre, perquè el dia menys pensat arribaran aquells regals...els que vindran.
Todas las rosas del Parque Triana
Te las has llevao sin decirme nada

...Igual...

0 Comments:

Post a Comment

<< Home